Over Praktijk Elte

Praktijk Elte is opgericht in 1981 en staat onder leiding van drs. P.M. Elte. Praktijk Elte is gevestigd op de Dintelstraat 60 in Amsterdam.

Over dokter Elte

Dokter Elte is zowel een zeer ervaren internist als Maag Darm Lever Arts. Hij is BIG* geregistreerd en lid van de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV). Dokter Elte heeft zijn opleiding genoten aan de Universiteit van Amsterdam, heeft buitengewone aandacht voor Maag Darm en Lever ziekten en diabetes. Daarnaast is dokter Elte zeer ervaren in het plaatsen van de maagballon.

Medische vakgebieden:

Dokter Elte voert de Interne Geneeskunde in de volle breedte uit en is naast internist ook Maag Darm Lever arts. Hij is dan ook bevoegd tot het uitvoeren van endoscopieën (coloscopie, sigmoidoscopie en gastroscopie). Binnen de praktijk zijn een vijftal aandachtgebieden te onderscheiden:

Praktijk Elte is gevestigd in Boerhaave Medisch Centrum waar specialisten vanuit verschillende medische discipline zijn gevestigd. Het is dan ook eenvoudig om binnen de muren van Boerhaave Medisch Centrum door te verwijzen naar bijvoorbeeld een neuroloog, orthopeed, diëtiste, fysiotherapeut of manueel therapeut. Daarnaast heeft Praktijk Elte veel overleg en samenwerking met alle omringende ziekenhuizen.

Medewerkers van Praktijk Elte

Praktijk Elte bestaat uit een aantal medewerkers die zowel op het medische als het organisatorische vlak een ondersteunde rol spelen.

Doktersassistenten van Praktijk Elte

Judith Scargo
Gerdien Schootbruggen
Gerardien Laverman

Diëtiste

Janneke Koeman