Waarom de Internist?

• Zowel poliklinische behandeling als dagopname

Behandeling van bepaalde klachten of aandoeningen kunnen zowel poliklinisch als in dagopname plaatsvinden. Een poliklinische behandeling heeft als voordeel dat u snel weer naar huis kunt. De praktijk heeft daarnaast de faciliteiten om patiënten vooraf en achteraf op te vangen. Ook verplegend personeel is aanwezig.

• Uitgebreide eigen scopieafdeling

Indien een endoscopisch onderzoek van de darmen of maag noodzakelijk is, hoeft u niet te worden doorverwezen naar een ziekenhuis. Dokter Elte is MDL-arts en heeft veel ervaring met endoscopisch onderzoek. Het voordeel is dat u niet op een wachtlijst terechtkomt en dat u snel de uitslag te horen krijgt.

• Eigen behandelkamer

Praktijk Elte heeft naast een eigen ruimte waar patiënten worden ontvangen ook de beschikking over een eigen behandelkamer. Voordeel hiervan is dat de behandeling gelijk en op dezelfde locatie kan plaatsvinden.

• Altijd bereikbaar, elke dag van 8 tot 8

Praktijk Elte is elke dag van 8 tot 8 telefonisch bereikbaar. Afspraken maken, afzeggen of verzetten kunt u dus op deze tijden doen. Daarnaast is dokter Elte zelf altijd telefonisch bereikbaar voor zijn patiënten in noodgevallen. Ook is er op werkdagen altijd een doktersassistente aanwezig waar patiënten met hun vragen terecht kunnen.